London Design Bienal

London Design Biennale

Installation
London Design Biennale
Photography – Mynor Caballeros, Ed Reeve & Estudio Lúcido

 

Immerse into a visual Installation and discover how art and design are transforming a community into a giant canvas. The Pavilion commissioned by the Guatemalan Embassy in Great Britain, represents how a Social Project, Pintando Santa Catarina Palopo is creating a positive impact in the community. The Installation designed by Olivero Bland Studio in collaboration with Zyle, curated by Cecilia Santamarina de Orive, explores movement and stillness. 

Through the development of Space, different studies where created to understand the design of the space which consists of 90 square meters inside Somerset House in the center of London. 

Explore Lake Atitlan and Santa Catarina Palopo as you discover the installation. The town installation floats in the middle with a series of geometric shapes using textile patterns creating depth and texture.

 
Diego Olivero London Design Biennale.JPG
 
Diego Olivero London Design Biennale.jpg